Holy Fools is op zoek naar een Head of Development

Holy Fools is en filmproductiebedrijf, gevestigd in Amsterdam. We make voornamelijk commercials voor reclamebureaus. Maar we zitten daarnaast ook tjokvol eigen ideeën en initiatieven die we graag willen delen met inspirerende merken, culturele organisaties, filmfondsen en start-ups. En daarvoor zijn we op zoek naar versterking.

Als Head of Development werk je samen met onze regisseurs aan het ontwikkelen van creative projecten, commercials, documentaires & films. Vind je het leuk om projecten te coördineren, klantrelaties te onderhouden en creatieve processen te begeleiden? Dan is dit helemaal jouw functie. Je bent een ace in presenteren en een ervaren communicatie-expert met een commerciële mindset. Je hebt een passie voor creativiteit, film, documentaires en commercials en weet hoe je goede ideeën en projecten moet presenteren en verkopen. Je hebt minimal 3-5 jaar ervaring bij een media gerelateerd bedrijf in een
project-coördinerende rol. Je bent social, een teamplayer, een enthousiaste organisator, een planner, een budgetter en graag het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers. En daarnaast ben je natuurlijk een beetje een Fool. Op een goede manier.

Omdat dit een nieuwe functie is, heb je veel vrijheid om er je eigen invulling aan te geven. Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV naar me@holyfools.nl.